City Stomerij

Alles onder één dak op het gebied van reinigen, stomen, wassen,
repareren en verstellen van kleding, gordijnen en andere textiele stoffen!

In de ruim 40 jaar dat onze stomerij bestaat hebben wij als reinigingsspecialist van alle soorten kleding, gordijnen en andere textiele stoffen een uitstekende reputatie opgebouwd in de wijde regio. Dit hebben wij mede te danken aan ons team van ervaren medewerkers dat door inzet, kennis en de juiste kwalificaties in staat is om uw kostbare kleding, gordijnen en andere textiele stoffen perfect te reinigen. test

In onze stomerij annex wasserij maken wij daarbij gebruik van milde, computergestuurde, reinigingsprocessen voor alle soorten was- en stoomgoed.

Als gevolg van de vele wensen en eisen op elk onderdeel van onze dienstverlening zijn wij ons (onder toepasselijke namen) op elk van onze afzonderlijke hoofdactiviteiten verder gaan specialiseren en profileren.

 • City Stomerij Venray

  City Stomerij Venray

  Onder de naam City Stomerij Venray drijven wij al ruim 40 jaar onze drukbezochte winkel aan de rand van het winkelcentrum van Venray.

 • Kledingreparatie Venray

  Kledingreparatie Venray

  Onder de naam Kledingreparatie Venray drijft onze, als zelfstandig ondernemer gevestigde, kleermaker, als shop – in -shop, zijn eigen professionele naaiatelier.

 • Gordijnen stomerij

  Gordijnen stomerij

  Onze GordijnenStomerij verzorgt het reinigen, stomen en wassen van gordijnen en vitrages voor particulieren, bedrijven en instellingen.

 • Trouwjurken stomerij

  Trouwjurken stomerij

  Onze trouwjurkenStomerij verzorgt het reinigen en stomen van uw kostbare bruidskleding.

 • Bedrijfskleding stomerij

  Bedrijfskleding stomerij

  Onze BedrijfskledingStomerij verzorgt het reinigen, stomen en wassen van bedrijfkleding voor bedrijven, instellingen en verenigingen.

 • Dekbedden stomerij

  Dekbedden stomerij

  Onze DekbeddenStomerij verzorgt het reinigen, stomen en wassen van dekbedden, slaapzakken, matras- en waterbedhoezen en dekens voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Geïnteresseerd in onze diensten?Vraag een offerte aan

© Copyright 2015 Website door Forwart