Speciale wensen? Informeer naar de mogelijkheden

Gordijnen Stomerij

Onze GordijnenStomerij verzorgt het reinigen, stomen en wassen
van gordijnen en vitrages voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Gordijnen worden bij de periodieke schoonmaak vaak vergeten of overgeslagen en kunnen daardoor in de loop van de jaren ernstig vervuild raken. Het reinigen hiervan is specialistenwerk! Als gespecialiseerde GordijnenStomerij kennen wij, dankzij onze ruim 40 jaar ervaring, de risico’s van het reinigen, stomen en wassen van overgordijnen, zoals verkleuring en krimp. Wij kennen dus ook de methodes om deze risico’s tot een absoluut minimum te beperken.

Na de reiniging kunnen de gordijnen weer fris en schoon worden opgehangen.

U kunt daarbij ook gebruik maken van extra services zoals het ophalen en weer terugbrengen van de gordijnen en het laten verrichten van reparaties en verstelwerkzaamheden door Kledingreparatie Venray.

Overige diensten

 • City Stomerij Venray

  City Stomerij Venray

  Onder de naam City Stomerij Venray drijven wij al ruim 40 jaar onze drukbezochte winkel aan de rand van het winkelcentrum van Venray.

 • Kledingreparatie Venray

  Kledingreparatie Venray

  Onder de naam Kledingreparatie Venray drijft onze, als zelfstandig ondernemer gevestigde, kleermaker, als shop – in -shop, zijn eigen professionele naaiatelier.

 • Gordijnen stomerij

  Gordijnen stomerij

  Onze GordijnenStomerij verzorgt het reinigen, stomen en wassen van gordijnen en vitrages voor particulieren, bedrijven en instellingen.

 • Trouwjurken stomerij

  Trouwjurken stomerij

  Onze trouwjurkenStomerij verzorgt het reinigen en stomen van uw kostbare bruidskleding.

 • Bedrijfskleding stomerij

  Bedrijfskleding stomerij

  Onze BedrijfskledingStomerij verzorgt het reinigen, stomen en wassen van bedrijfkleding voor bedrijven, instellingen en verenigingen.

 • Dekbedden stomerij

  Dekbedden stomerij

  Onze DekbeddenStomerij verzorgt het reinigen, stomen en wassen van dekbedden, slaapzakken, matras- en waterbedhoezen en dekens voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Geïnteresseerd in onze diensten?Vraag een offerte aan

© Copyright 2015 Website door Forwart