Speciale wensen? Informeer naar de mogelijkheden

Dekbedden Stomerij

Onze DekbeddenStomerij verzorgt het reinigen, stomen en wassen van dekbedden, slaapzakken,
matras- en waterbedhoezen en dekens voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Ondermeer als gevolg van de geleidelijke ophoping van de vulling verliest een dekbed na verloop van tijd zijn isolerende vermogen. Daarnaast nestelt de huisstofmijt zich graag in een dekbed dat te lang niet is gereinigd. Het is daarom raadzaam uw dekbed(den) regelmatig te laten stomen. Als gespecialiseerde DekbeddenStomerij met ruim 40 jaar ervaring beschikken wij over grote reinigingsmachines en drogers waarin uw dekbed door en door wordt gereinigd zodat alle vervuiling goed wordt aangepakt en veerkracht en isolerend vermogen weer zo veel mogelijk worden hersteld.

Na de reiniging slaapt u weer onder een fris en schoon dekbed. U kunt daarbij ook gebruik maken van extra services zoals het ophalen en weer terugbrengen van de dekbedden en het laten verrichten van reparaties en verstelwerkzaamheden door Kledingreparatie Venray.

Overige diensten

 • City Stomerij Venray

  City Stomerij Venray

  Onder de naam City Stomerij Venray drijven wij al ruim 40 jaar onze drukbezochte winkel aan de rand van het winkelcentrum van Venray.

 • Kledingreparatie Venray

  Kledingreparatie Venray

  Onder de naam Kledingreparatie Venray drijft onze, als zelfstandig ondernemer gevestigde, kleermaker, als shop – in -shop, zijn eigen professionele naaiatelier.

 • Gordijnen stomerij

  Gordijnen stomerij

  Onze GordijnenStomerij verzorgt het reinigen, stomen en wassen van gordijnen en vitrages voor particulieren, bedrijven en instellingen.

 • Trouwjurken stomerij

  Trouwjurken stomerij

  Onze trouwjurkenStomerij verzorgt het reinigen en stomen van uw kostbare bruidskleding.

 • Bedrijfskleding stomerij

  Bedrijfskleding stomerij

  Onze BedrijfskledingStomerij verzorgt het reinigen, stomen en wassen van bedrijfkleding voor bedrijven, instellingen en verenigingen.

 • Dekbedden stomerij

  Dekbedden stomerij

  Onze DekbeddenStomerij verzorgt het reinigen, stomen en wassen van dekbedden, slaapzakken, matras- en waterbedhoezen en dekens voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Geïnteresseerd in onze diensten?Vraag een offerte aan

© Copyright 2015 Website door Forwart