Speciale wensen? Informeer naar de mogelijkheden

Bedrijfskleding Stomerij

Onze BedrijfskledingStomerij verzorgt het reinigen, stomen en wassen
van bedrijfkleding voor bedrijven, instellingen en verenigingen.

Als professionele organisatie wilt u dat uw medewerkers zich goed voelen en uw bedrijf, instelling of vereniging op alle mogelijke manieren promoten. Zij zijn tenslotte uw visitekaartje.

Een van de mogelijkheden om dit te bereiken is door er voor te zorgen dat uw medewerkers schone, frisse, keurig opgemaakte, representatieve bedrijfskleding dragen. Denk daarbij aan kostuums, uniformen, overalls, stofjassen en sporttenues. Daarnaast levert het uitbesteden van deze werkzaamheden aan BedrijfskledingStomerij, de reinigingsspecialist met ruim 40 jaar ervaring, u veel gemak op.

U kunt daarbij ook gebruik maken van extra services zoals het ophalen en weer terugbrengen van uw bedrijfskleding en het laten verrichten van reparaties en verstelwerkzaamheden door Kledingreparatie Venray. Ook kunt u gebruik maken van de reinigingsservice van Ticket Clean Way.

Inmiddels verzorgen wij onze snelle reinigingsservice voor een zeer gevarieerde klantenkring. Wij reinigen, wassen en stomen de pantalons, colberts en kostuums van dienstverlenende bedrijven en instanties, de overalls en stofjassen van productiebedrijven, de kostuums en capes van carnavalsverenigingen, de gastenwas van hotels, de bewonerswas van zorginstellingen, de uniformen van politie en brandweer, de tenues van sportverenigingen, en ga zo maar door.

Overige diensten

 • City Stomerij Venray

  City Stomerij Venray

  Onder de naam City Stomerij Venray drijven wij al ruim 40 jaar onze drukbezochte winkel aan de rand van het winkelcentrum van Venray.

 • Kledingreparatie Venray

  Kledingreparatie Venray

  Onder de naam Kledingreparatie Venray drijft onze, als zelfstandig ondernemer gevestigde, kleermaker, als shop – in -shop, zijn eigen professionele naaiatelier.

 • Gordijnen stomerij

  Gordijnen stomerij

  Onze GordijnenStomerij verzorgt het reinigen, stomen en wassen van gordijnen en vitrages voor particulieren, bedrijven en instellingen.

 • Trouwjurken stomerij

  Trouwjurken stomerij

  Onze trouwjurkenStomerij verzorgt het reinigen en stomen van uw kostbare bruidskleding.

 • Bedrijfskleding stomerij

  Bedrijfskleding stomerij

  Onze BedrijfskledingStomerij verzorgt het reinigen, stomen en wassen van bedrijfkleding voor bedrijven, instellingen en verenigingen.

 • Dekbedden stomerij

  Dekbedden stomerij

  Onze DekbeddenStomerij verzorgt het reinigen, stomen en wassen van dekbedden, slaapzakken, matras- en waterbedhoezen en dekens voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Geïnteresseerd in onze diensten?Vraag een offerte aan

© Copyright 2015 Website door Forwart